Home / Comunicate / Concursul La Broaste, din seria Riders Club, va avea starturi diferite pentru copii si adulti
Biciclete SportGuru.ro

Concursul La Broaste, din seria Riders Club, va avea starturi diferite pentru copii si adulti

Riders Club se pare ca tinda sa asculte din ce în ce mai mult glasul celor care participa la concursurile organizate de ei. Pentru a întâmpina eventualele probleme pe traseu sau și mai grav eventualele accidente, cea de a patra ediție La Broaște se va prezenta într-un format diferit pentru toți participanții la curse.  Mai jos aveti si comunicatul de presa emis de organizatori.

“Așadar, pe 28 mai se vor desfășură în total 37 de curse pe 4 trasee, desenate în zona Sitaru-Căldărușani: Scurt – 17 km, Standard – 23 km si Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

Participarea la curse se va face în funcție de vârsta și abilitați, însa pentru a veni în sprijinul riderilor mici și mari, la aceasta ediție traseul Scurt, dedicat curselor de familie și agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competiției. Pe traseul de 17 km vor putea participa copiii cu vârste cuprinse intre 5 și 12 ani, însoțiți de adulți, dar și concurenții care au minim 13 ani împliniți și vor sa efectueze o cursa de agrement. Toti cei înscriși la acest traseu vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00, și au la dispoziție 3 ore sa încheie cursele și sa ajungă la Finish.

Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor putea sa se relaxeze și sa se concentreze la provocările MTB, fără sa își facă griji ca vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru ca toată lumea sa aibă parte de o cursa plăcuta și echitabila, dar și pentru a evita aglomerația, starturile se vor da în mai multe valuri începând cu ora 11:30 pentru traseele cu lungimea de 23 km, 46 km și 69 de km.

Înscrierile în concursul La Broaște sunt deschise online pana miercuri, 25 mai 2016, pe pagina dedicata evenimentului de pe www.ridersclub.ro. Programul concursului La Broaște, din 28 mai, poate fi consultat pe pagina dedicata sau îl puteți accesa direct prin click aici.”

Program, 28 mai 2016 – La Broaste:

 • 07.00: Deschiderea ridicării pachetelor de concurs, pentru riderii cu reședința în afara Bucureștiului
 • 08.00: Închiderea ridicărilor de pachete pentru concurenții înscriși pe traseul Scurt
 • 08.45: Ședința tehnica pentru concurenții înscriși pe traseul Scurt
 • 09.00: Start pentru concurenții înscriși pe traseul Scurt, 17 km
 • 10.00: Închiderea ridicărilor de pachete
 • 11.15: Ședința tehnica pentru concurenții înscriși pe traseele Standard, Epic 46 km și Epic 69 km
 • 11.30: Start în valuri pentru concurenții înscriși pe traseele Standard, Epic 46 km și Epic 69 km
 • 12.00: Festivitatea de premiere pentru cursele de copii
 • 14.30: Timp limita de intrare în ultima tura pentru concurenții înscriși pe traseele Epic 46 km și Epic 69 km
 • 15.00: Timp limita de parcurgere a traseului Standard
 • 15.30: Festivitatea de premiere pentru traseele Standard si Epic
 • 16.00: Tombola cu premii

 

 

 

Biciclete SportGuru.ro

About Robert Dorobantu

Stiti momentele acelea din concursuri, pe cele mai grele catarari, cand iti vine sa arunci bicicleta in cea mai adanca prapastie? Si fix in aceleasi momente stai si te intrebi: de ce naiba n-am stat eu acasa intins pe canapea? Acelea sunt momentele care ma fac sa ma intorc de fiecare data pe bicicleta. Fiecare pedala data si fiecare strop de transpiratie cazuta pe frunte, fac din acest sport, ceva ce nu se poate descrie in cuvinte.

Check Also

Peste 1.400 de rideri vor să ia startul la ZIUA B

Pe 6 august, pasionații de ciclism vor avea parte de 41 de curse în pădurea ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.