Home / Comunicate / Concursul ZIUA B se reprogrameaza pentru 6 august 2017!
Biciclete SportGuru.ro

Concursul ZIUA B se reprogrameaza pentru 6 august 2017!

Aventura ZIUA B se va desfășura pe 6 august

Concursul de la Cernica a fost reprogramat, iar înscrierile se vor redeschide pe 5 mai

Noua dată în care se va desfășura evenimentul ZIUA B, din calendarul Riders Club, susținut de Gatorade, este stabilită pentru duminică, 6 august 2017.

Decizia a avut în vedere disponibilitățile partenerilor, furnizorilor, instituțiilor implicate, precum și configurația calendarelor de evenimente externe și interne.

Totodată, ca urmare a eforturilor de a găsi o dată potrivită pentru ZIUA B și de a evita cât mai mult suprapunerile cu alte evenimente, vă anunțăm cu părere de rău că am fost nevoiți să excludem din calendarul acestui an concursul Dumbrava cu Mărgăritar, organizat de MPG. Acesta se va desfășura, însă, în continuare, în 2018.

Aflat la cea de-a 5-a ediție, evenimentul ZIUA B oferă oportunitatea de a vă bucura de mișcare în pădurea Cernica-Pantelimon și de aer curat, într-un cadru natural superb și cu o zonă de Start/Finish deosebită. Așadar, pe 6 august, ne vom reîntâlni pe malul lacului Cernica, pentru a da startul curselor de ciclism pe două trasee de concurs: Scurt – 19 kilometri, accesibil cicliștilor începători și copiilor, începând de la vârsta de 5 ani; Standard – 38 kilometri, care va oferi ocazia excelentă tuturor participanților antrenați de a pedala în goanaă pe cărările întortocheate ale pădurii.

Înscrierile la ZIUA B se vor redeschide vineri, 5 mai, la ora 16:00, și se vor face online pe pagina evenimentului, urmând a se vor completa locurile disponibile până la atingerea pragului de 1.200 persoane.

Toate înscrierile și plățile efectuate rămân valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. Toți concurenții vor putea ridica pachetele de concurs în săptămâna evenimentului, conform noului program care va fi anunțat pe site și va fi comunicat și pe pagina Facebook Riders Club.

Startul va fi separat pentru copii și participanții de la cursa de Agrement, respectiv pentru cei care merg pe traseul Scurt, față de riderii competitivi care vor pedala pe traseul Standard.

Biciclete SportGuru.ro

About Robert Dorobantu

Stiti momentele acelea din concursuri, pe cele mai grele catarari, cand iti vine sa arunci bicicleta in cea mai adanca prapastie? Si fix in aceleasi momente stai si te intrebi: de ce naiba n-am stat eu acasa intins pe canapea? Acelea sunt momentele care ma fac sa ma intorc de fiecare data pe bicicleta. Fiecare pedala data si fiecare strop de transpiratie cazuta pe frunte, fac din acest sport, ceva ce nu se poate descrie in cuvinte.

Check Also

Peste 1.400 de rideri vor să ia startul la ZIUA B

Pe 6 august, pasionații de ciclism vor avea parte de 41 de curse în pădurea ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.